نیازهای تغذیه ای افراد با توجه به سن و وضعیت سلامتی فرد متفاوت است. برخی از مکمل ها مختص بانوان می باشد. زنان در دوره های خاصی از زندگی نیاز به دریافت بیشتری از برخی از مواد مغذی دارند. 

در ادامه می توانید مکمل های غذایی مناسب بانوان سوپرابیون با توجه به نیاز های بدن آنها را مشاهده کنید ؛

 

سوپرابیون مکس‌ویژن
سوپرابیون مکس‌ویژن
سوپرابیون اولترا دی
سوپرابیون اولترا دی
سوپرابیون موبیفلکس
سوپرابیون موبیفلکس
سوپرابیون سیترامگ b6
سوپرابیون سیترامگ b6
سوپرابیون کلسیترا
سوپرابیون کلسیترا
سوپرابیون فروکامپلیت
سوپرابیون فروکامپلیت
سوپرابیون زینک پلاس
سوپرابیون زینک پلاس
سوپرابیون مولتی دیلی
سوپرابیون مولتی دیلی

 

نیاز به ویتامین ها و مواد معدنی ضروری در دوران مختلف زندگی بانوان

دوران باروری 


دوران باروری از بلوغ تا یائسگی طول می کشد. قاعدگی و عوامل هورمونی می توانند بر نیازهای تغذیه ای افراد در این زمان تأثیر بگذارند. در سال 2017، گروهی از دانشمندان مطالعه ای را منتشر کردند که بر روی داده های بیش از 15000 نفر متمرکز بود. نتایج آنها نشان داد که به طور کلی، زنان 19 تا 50 ساله و بانوان باردار و شیرده، بیشتر از سایر گروه ها دچار کمبودهای تغذیه ای بودند که شامل سطوح پایین ویتامین ,B6 اسید پانتوتنیک و ویتامین D بود .ید برای رشد و سلامت مغز جنین در دوران بارداری بسیار مهم است. طبق یک نظرسنجی ملی در سال 2012 توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، زنان 20 تا 39 ساله نسبت به هر گروه سنی دیگری در این مطالعه، سطح ید کمتری داشتند. احتمال باردار شدن در این گروه سنی بیشتر است. با این حال، افراد نباید مکمل های ید مصرف کنند، مگر اینکه پزشک به آنها توصیه کند. 
فولات (ویتامین B9 ):  در طول سال های تولید مثل ضروری است. خطر عوارض جنینی را کاهش می دهد، به ویژه عوارض مربوط به ستون فقرات و مغز، به ایجاد گلبول های قرمز خون و به هضم پروتئین کمک می کند.
آهن : بسیاری از زنان در دوران باروری خود دچار کمبود آهن می شوند. آهن یک ماده معدنی است که برای اندام ها و عملکردهای تناسلی مورد نیاز است. همچنین برای تولید انرژی، التیام زخم، عملکرد ایمنی، تشکیل گلبول قرمز و رشد ضروری است. 


یائسگی

 
با نزدیک شدن به یائسگی، نیازهای تغذیه ای ممکن است تغییر کند. کاهش سطح استروژن و روند پیری می تواند خطر ابتلا به کمبود انواع مختلف ویتامین ها را افزایش دهد. ویتامین های گروه B  به خصوص B6،B9 و B12 برای سلامت بسیار مهم هستند و ممکن است نیاز به آن ها پس از یائسگی افزایش یابد. برای تولید گلبول قرمز، تولید انرژی، متابولیسم پروتئین، توسعه شناختی، عملکرد سیستم عصبی مورد نیاز می باشد تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که ویتامین‌های B ممکن است خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های که زنان مسن را بیشتر تحت تأثیر قرار می‌دهند، کاهش دهد. همچنین خطر بیشتری برای کمبود ویتامین B12 وجود دارد، طبق FNB، 10 تا 30 درصد از افراد مسن به اندازه کافی ویتامین B12 دریافت نمی کنند زیرا بدن آنها نمی تواند آن را به درستی جذب کند مصرف مکمل B12 و مصرف بیشتر غذاهای غنی شده با ویتامین B12 را برای برآورده کردن RDA توصیه می کند. 
ویتامین D و کلسیم: در دوران یائسگی، سطح استروژن کاهش می یابد و خطر ابتلا به پوکی استخوان افزایش می یابد. پوکی استخوان باعث ضعیف شدن استخوان ها و افزایش خطر شکستگی می شود. کلسیم و ویتامین D برای سلامت استخوان ضروری هستند. بنابراین، زنان باید اطمینان حاصل کنند که یک رژیم غذایی و سبک زندگی را اتخاذ می کنند که آنها را قادر به حفظ سطح این ویتامین ها می کند. کمبود ویتامین D مشکلی رایج در این سن است. برخی از منابع غنی از کلسیم شامل محصولات لبنی و سبزیجات سبز و برگ دار هستند.


بانوان بیش از 70 سال 


ویتامین D برای سلامت استخوان ها و کمک به حفظ توده عضلانی ضروری است. با افزایش سن افراد به طور طبیعی شروع به از دست دادن توده استخوانی و عضلانی می کنند. افراد بالای 70 سال نسبت به افراد جوان به ویتامین D بیشتری نیاز دارند. قرار گرفتن در معرض نور خورشید بیشتر ویتامین D فرد را تامین می‌کند، اما ویتامین D به شکل مکمل، ماهی‌های روغنی، تخم مرغ‌ و برخی از غذاهای غنی‌شده نیز موجود است. 
ویتامین ها برای نیازهای مختلف سطح فعالیت و وضعیت سلامت زنان می تواند بر نیازهای غذایی آنها تأثیر بگذارد. زنانی که بسیار فعال هستند، زنانی که زیاد ورزش می‌کنند یا مشاغل سختی دارند، ممکن است برای حفظ سلامتی خود نیاز به مصرف مواد مغذی بیشتری داشته باشند. تحقیقات انجام شده در سال 2014 نشان می دهد که زنان ورزشکار و کسانی که مشاغل نظامی فعال دارند در معرض خطر بیشتری برای کمبود ویتامین D و کلسیم هستند و می تواند منجر به ضعیف شدن استخوان ها و خطر بیشتر آسیب ها شود. افرادی که بسیار فعال هستند نیز ممکن است در معرض خطر بیشتری برای کمبود آهن باشند. زنانی که از نظر بدنی بسیار فعال هستند باید با یک پزشک یا متخصص تغذیه در مورد تنظیم رژیم غذایی و مصرف مکمل ها برای رفع نیازهای خاص خود صحبت کنند. زنانی که پریودهای سنگین دارند از دست دادن بیش از حد خون از پریودهای سنگین می تواند منجر به کمبود آهن و کم خونی شود. زنانی که به طور منظم قاعدگی های سنگین را تجربه می کنند ممکن است از خوردن غذاهای غنی از آهن بیشتر یا مصرف مکمل های آهن سود ببرند.
سن، وضعیت سلامت و سطح فعالیت یک زن می تواند بر نیازهای تغذیه ای آنها تأثیر بگذارد. بهترین راه برای تامین نیازهای غذایی، داشتن یک رژیم غذایی متعادل و سالم است. با این حال، گاهی اوقات نیاز به مصرف مکمل ها الزامی باشد. برای مصرف مکمل، باید با پزشک یا متخصص تغذیه صحبت کند.

 

verification