ویتامین B5

اسید پانتوتنیک در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد و موارد کمبود بالینی آن نادر است. این ویتامین نقش حیاتی در متابولیسم دارد.

منابع

اسید پانتوتنیک در تمام بافت‌های گیاهی و حیوانی وجود دارد. مهم‌ترین منابع در رژیم‌های غذایی مختلط عبارتند از؛ گوشت‌ها (خصوصا جگر و قلب)، قارچ، آووکادو، بروکلی، زرده‌ی تخم‌مرغ، مخمر، شیر بدون چربی و حتی سیب‌زمینی شیرین نیز منابع خوبی از این ویتامین هستند.

دریافت مرجع رژیمی (DRI)

1.7-7 میلی‌گرم در روز، بر حسب سن و جنس